Izjava o privatnosti

Pokupi d.o.o. (u daljem tekstu „Kompanija“, „mi“, „Kompanija“) dio je vodeće globalne mreže za naručivanje i obavljanje vožnje putem Interneta i pokretač veb servisa pokupi.com., kao i vašeg zainteresovanja za našu kompaniju i naše usluge. Ozbiljno shvatamo zaštitu vaših ličnih podataka, pa želimo da osiguramo da se osjećate prijatno svaki put kada posjetite pokupi.com.

U nastavku ćemo vas informisati o informacijama koje prikupljamo tokom vaše posjete našem veb servisu i objasnićemo kako da obrađujemo i koristimo vaše podatke. Ako naš veb servis sadrži linkove koji vode do drugih veb lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi na te veb lokacije.

Prihvatanje ovih Pravila o privatnosti znači prihvatanje prikupljanja, obrade i upotrebe vaših ličnih podataka od strane kompanije Pokupi d.o.o. u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i uključuje uslove koje ćemo opisati u nastavku.

Molimo vas da izdvojite malo vremena da pažljivo pročitate ova pravila.

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka je glavna odgovorna osoba za obradu vaših ličnih podataka, koja određuje njihovu svrhu i svrhu. U ovom slučaju, kontrolor podataka je:

Pokupi d.o.o.

Radoja Dakića bb. 

81400 Nikšić, Crna Gora 

Contact number +382

Email: [email protected] 

Ako se protivite tome da kompanija Pokupi d.o.o. prikuplja, obrađuje ili koristi lične podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, možete poslati zahtjev za prestanak obrade vaših ličnih podataka na: [email protected] Rezultat ovoga može biti nemogućnost korišćenja naše usluge.

Vaša prava

Imate pravo da zatražite besplatnu priznanicu vaših ličnih podataka koje obrađuje Pokupi d.o.o.

Takođe imate pravo na sledeće:

  • Pravo pristupa – Pravo da pristupite vašim podacima kao i informaciji o tome na koji se način oni koriste.
  • Pravo na ispravku – Pravo da zatražite promjenu svojih ličnih podataka.
  • Pravo na brisanje – Pravo da zatražite brisanje svojih ličnih podataka.
  • Pravo na ograničenje obrade – Pravo na traženje ograničenja obrade ličnih podataka.
  • Pravo na prenos podataka – Pravo na prenos ličnih podataka u čitljivom formatu.
  • Prigovor – Pravo na povlačenje saglasnosti kao i prigovor na obradu ličnih podataka.
  • Pravo na žalbu nadzornom organu – možete podnijeti pravo na žalbu koja se odnosi na Pokupi d.o.o. nadzornom organu odgovornom za Pokupi d.o.o.

Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, možete nas kontaktirati na: [email protected]

Takođe možete podnijeti žalbu.

Nadležni nadzorni organ za Pokupi d.o.o. je:

Agencija za zaštitu ličnih podataka

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog broj. 147, Podgorica

Savjet / tel/faks: +382 20 634 883

Direktor / tel/faks: +382 20 634 884

Zaštita ličnih podataka / tel: +382 20 634 894, +382 20 623 863

E-mail: [email protected]

Kada, zašto i kako prikupljamo Vaše podatke

Da bi smo uspješno izvršili naše usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupljati, obrađivati i čuvati, a ponekad i dijeliti Vaše lične podatke. U info polju ispod možete vidjeti koje nam informacije trebaju u tu svrhu. Takođe možete vidjeti pod kojim uslovima dijelimo Vaše podatke sa trećim licima.

Lične informacije su informacije koje se mogu direktno ili indirektno koristiti da Vas kontaktiraju, kao što su vaše ime, adresa, telefonski broj, datum rođenja, podaci o lokaciji ili adresa e-pošte.

Molimo podijelite sa nama samo one informacije koje su nam zaista potrebne. Pošto želimo da Vam pružimo jasan prikaz informacija, predstavljamo vam objašnjenje proračunske tabele u tabelarnom obliku. Smatramo da na ovaj način širimo informacije na transparentan, razumljiv i lako dostupan način, na jasnom i jednostavanom jeziku.

Info polje ispod sadrži podatke koje prikupljamo o Vašim ličnim podacima. Obzirom da postoje različite vrste podataka, grupisali smo ih u kategorije kako biste ih lakše vidjeli.

Lične podatke koje koristimo kada posjećujete našu stranicu

Kada otvorite našu veb stranicu kako biste u budućnosti naručili, ali se ne registrujete, prikupljamo sledeće podatke:

Kategorije podataka

Objašnjenje

Informacije o vezi

Vrijeme posjete stranice, datum, vrijeme zadržavanja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesima.

Te podatke prikupljamo isključivo da bismo Vam omogućili prikazivanje veb servisa. Za obradu podataka koristimo samo potrebne podatke koje obrađujemo u skladu sa zakonom, svodeći opseg podataka na najosnovnije.

Lične podatke koje prikupljamo kada posjetite našu stranicu i registrujete se

Prilikom prikupljanja Vaših ličnih podataka želimo da prikupimo što je manje moguće. Vodimo se politikom „manje je bolje“, a sve informacije koje prikupljamo imaju strogu i jasno definisanu svrhu. U slučaju da ne želite samo da posetite naš veb servis, nego se želite prijaviti i vidjeti prethodne narudžbine, prikupićemo sledeće lične podatke:

Kategorije podataka

Objašnjenje

Pristup podacima

Korisničko ime, korisničko prezime i lozinka

Informacije o vezi

Vrijeme, datum i trajanje korišćenja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu

Informacije o komunikaciji

Komentari, ocjene, odgovor na komentare, komunikacija obavljena na našoj usluzi

Ostale informacije

Informacije koje dobrovoljno dijelite s nama koristeći našu veb uslugu ili aplikaciju, ali i informacije dobijene od društvenih mreža ili drugih javnih baza podataka (npr. korisnički ID sa drugih platformi)

Ako dijelite sa nama lične podatke druge osobe, morate imati prethodni pristanak te osobe. Obavezni ste da obavijestite osobe čije podatke dijelite o obradi ličnih podataka koja su u skladu sa našim Pravilima o privatnosti.

Lične podatke koje prikupljamo kada posjetite našu stranicu, registrujete se i naručite svoju uslugu 

Ako želite naručiti taksi vozilo putem naše aplikacije, potrebno je da se prijavite u svoj korisnički nalog, nakon čega ćete moći naručiti svoju vožnju. Količina prikupljenih podataka zavisi od informacija koje dijelite sa nama. Da biste uspješno obavili vožnju, moraćete da ispunite “obavezna polja” koja su data za osnovne informacije. Bez ovih podataka ne možemo obaviti traženu uslugu. Ne morate unositi tražene podatke u polja koja nisu obavezna. Međutim, ako odlučite da podijelite takve informacije sa nama, pomoći ćete nam da poboljšamo uslugu. Osnovne informacije koje prikupljamo su sledeće:

Kategorije podataka

Objašnjenje

Podaci o korisničkom nalogu (potrebni za obavljanje suluga)

ime, firma (neobavezno), adresa, telefonski broj i / ili adresa e-pošte, datum rođenja

Lični podaci

korisničko ime, korisnički ID, lozinku, nivo članstva korisnika

Informacije o komunikaciji

komentari, ocjene ili komentari, komunikacija putem imejla

Informacije o vezi

vrijeme, datum i trajanje korišćenja veb lokacije, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu

Informacije o uređaju

ID uređaja, operativni sistem i odgovarajući identifikator verzije ili drugih uređaja, podaci o geolokaciji

Informacije o uslugama 

Istorija naručivanja vožnji 

Ostale informacije

informacije koje dobrovoljno dijelite sa nama koristeći naš sajt, aplikaciju itd.

Namjena i definisana pravna osnova

Vaše lične podatke prikupljamo samo kada je to potrebno. Prikupljanje ličnih podataka je potrebno kako bismo Vam pružili našu veb uslugu. Prikupljamo i obrađujemo podatke u skladu sa zakonom. Pristanak subjekta podataka, poštovanje zakonskih obaveza i legitimni interesi rukovodioca su pravna osnova na kojoj obrađujemo lične podatke. Sve o svrsi i pravnoj osnovi obrade podataka možete saznati u info polju ispod:

Koja je svrha

Zašto u tu svrhu obrađujemo podatke

Proces naručivanja i dostave usluga vožnje 

Vaši lični podaci se takođe obrađuju tokom procesa naručivanja. Kada naručite vožnju, u zavisnosti od toga da li ste registrovani korisnik ili ne, informacije o Vašem nalogu se obrađuju. U cilju ispunjavanja naših usluga, poslati zahtjev za vožnju šaljemo svim taksi udruženjima dostupnim na našoj platformi. U kratkom vremenskom periodu, dobijate informaciju o taksi vozilu koje ste tražili i potom provjeravamo da li je tražena usluga uspješno završena.

Kategorije ličnih podataka:

Pristup podacima

Informacije o nalogu

Informacije o vezi

Informacije o komunikaciji

Informacije o uređaju

Informacije o narudžbini

Ostale informacije

Pravni osnov:

Da bismo osigurali dostavu taksi uluga i kontaktirali naše vozače, moramo imati Vaše lične podatke (ispunjenje ugovora).

Sigurnost i zaštita

Želimo da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu, zbog čega je naš odnos sa Vama zaista važan, ali nije svaki posjetilac naše stranice dobronamjeran kao i Vi. Da bismo zaštitili našu uslugu i izbjegli potencijalne rizike, moramo prikupiti lične informacije koje nam pomažu da identifikujemo potencijalne prijetnje. Takođe čuvamo vaše podatke da bismo mogli da Vas obavijestimo o bezbjednosti tih podataka, pa pratimo da li ste primili obavještenje i da li Politika privatnosti za Vas dostupna.

Kategorije ličnih podataka:

informacije o konekciji

pristup informacijama

Pravni osnov:

Zakonski smo dužni da Vaše podatke štitimo na odgovarajući način (u skladu sa zakonskom obavezom) i u našem je interesu zaštita naše kompanije (legitimni interes).

Obrada podataka zavisi od našeg legitimnog interesa

Naš je zadatak, pored svrhe i zakonske osnove, da obrađujemo lične podatke zbog takozvanih legitimnih interesa. Zakonski interesi za obradu podataka posebno su važni za kompaniju u svrhu potrebe obrade za mrežu i bezbednosti informacija, kao i za direktni marketing.

Vaše lične podatke koristimo da bismo zadovoljili naše legitimne interese, pod uslovom da ne ugrožavamo Vaša prava i slobode. Da bismo naše interese uskladili sa Vašim pravima, uveli smo prilagođene kontrole. Dolje opisana obrada podataka podvrgava se četvorostranom testu radi osiguranja Vaših prava i sloboda. Kao dio četvorostranog testa, prvo se provjerava da li su prikupljeni podaci (1. test ličnosti) lični podaci. Potom se testira da li je svrha zakonita (2. test svrhe) i da li su lični podaci koji će se prikupljati u skladu sa principima prikupljanja podataka (3. test potrebe). Na samom kraju, takođe testiramo ravnotežu interesa (4. test balansa). Ako smatramo da Vaše podatke možemo zaštititi od bilo kakvog rizika, obradićemo ih na zakonskoj osnovi iz legitimnog interesa.

Obrađuje se na osnovu legitimnog interesa

Objašnjenje

Oglašavanje

Poslaćemo Vam pogodnosti putem vaučera, popusta i promocija, kao i upitnike i istraživanja kako bismo poboljšali našu uslugu. Uvjek možete zatražiti da prestanemo da obrađujemo Vaše podatke u reklamne svrhe. Ako želite da prestanemo sa obradom Vaših podataka u reklamne svrhe ili ste zainteresovani za dodatne informacije, možete nam poslati mejl na: [email protected]

imejl marketing

Naš cilj je da spriječimo generičke biltene i nekontrolisana marketing mjerenja. Zato biramo modele prilagođene Vašim interesima i kontaktiramo Vas samo kada vjerujemo da će Vam se možda svidjeti određene informacije. Ukoloiko želite da prestanemo sa obradom Vaših podataka u reklamne svrhe ili ste zainteresovani za dodatne informacije, možete nam poslati mejl na: [email protected]

Utisci

U slučaju negativnog utiska korisnika upućenog objektu, na kvalitet usluge / dostave, određeni podacima (korisničko ime i broj telefona) daju se partnerima (objektima), u cilju rješavanja upućene žalbe. Naš partner (objekat) obrađuje podatke na osnovu legitimnog interesa.

Mjerenja

Da bismo poboljšali sopstvenu uslugu, prikupljamo razne podatke koje ne možemo povezati sa Vama ili sa Vašim profilom. Takve informacije pomažu nam da poboljšamo svoje iskustvo oglašavanja.

Spajanje i preuzimanje, promjena vlasnika

Ako se dogodi spajanje sa drugom kompanijom ili je naša kompanija preuzeta od druge kompanije, prenijećemo Vaše podatke toj kompaniji. Naravno, tražićemo od kompanije da uskladi obradu Vaših podataka sa Opštom uredbom o zaštiti podataka.

Ostale informacije

Ako dobrovoljno odaberete podijeliti ne-obavezne informacije sa nama, pomažete nam da poboljšamo našu uslugu. Ovo su informacije koje nam dajete kada posjetite našu veb stranicu, koristite mobilnu aplikaciju, ali i kroz druge izvore kao što su društvene mreže ili druge javne baze podataka (npr. Korisnički ID na drugim platformama)

Procjena kvaliteta

Da bismo pružili najbolju moguću uslugu, redovno mjerimo uspjehe marketinških metoda kao i potencijalne uzroke neuspjelih marketinških metoda. Iz tog razloga, na primjer, analiziramo da li se bilteni otvaraju i mjerimo broj klikova na određenoj veb stranici.

Kada ćemo izbrisati vaše podatke?

Vaše lične podatke brišemo, prema propisanim pravilima, čim njihova svrha bude ispunjena. Zavisno od svrhe obrade podataka, primjenjuju se različita pravila za brisanje podataka. Prikupljene informacije takođe ukazuju na pravilo brisanja. Kada istekne rok zadržavanja, sačuvani podaci biće izbrisani.

Možemo izbrisati Vaše lične podatke pošto to zatražite putem imejla. Ako ne zatražite brisanje Vaših podataka, izbrisaćemo ih deset godina nakon njihovog prikupljanja.

Uklonićemo Vaš nalog ako je bio neaktivan više od deset godina. Prvo ćemo Vas obavijestiti o brisanju Vaših podataka putem imejla, koji će biti poslat na elektronsku adresu sa kojom ste se registrovali na naš servis.

Uprkos zahtjevu za brisanjem podataka, zbog zakonskih regulativa dužni smo da neke podatke sačuvamo.

Dodatno kod procedure za brisanja podataka, postoje i periodi zadržavanja podataka, kojih se takođe moramo pridržavati. Na primjer, poreske informacije moraju se čuvati šest do deset godina, a u nekim slučajevima i duže. Posebna pravila o periodima zadržavanja zavise od zakonskih zahtjeva.

Sa kim dijelimo Vaše podatke?

U ovom odjeljku želimo da Vas obavijestimo sa kim i pod kojim uslovima dijelimo Vaše podatke. Cilj nam je da budemo transparentni kod dijeljenja vaših podataka sa trećim stranama.

Koje treće strane imaju pristup Vašim ličnim podacima?

Nikada nećemo proslijediti Vaše podatke neovlašćenim trećim licima. Dok primamo usluge određenih provajdera kao dio našeg poslovanja, pružamo im ograničen i strogo nadziran pristup Vašim ličnim podacima. Prije slanja ličnih podataka partnerskim kompanijama na obradu, svaka kompanija će biti pojedinačno provjerena. Svi primaoci podataka moraju ispunjavati uslove pravne zaštite podataka i moraju, uz validne dokaze, dokazati potreban nivo zaštite ličnih podataka.

U info polju ispod želimo da Vas transparentno i jasno obavijestimo o svim našim provajderima i razlozima za dijeljenje Vaših ličnih podataka:

Primaoci podataka

Razlozi

Spoljni provajderi usluga

Zaposleni u Pokupi d.o.o. rade sa spoljnim provajderima usluga. Spoljni provajderi podstiču naše poslovne aktivnosti ocjenjivanjem i unapređivanjem naših marketinških kampanja, pružajući personalizovano oglašavanje, IT rješenja i sigurne revizije (otkrivanje i ispravljanje grešaka).

Zaposleni u Plotun d.o.o.

Uvjek se trudimo da resurse koristimo efikasno, što u ovom kontekstu znači da ohrabrujemo jedni druge da poboljšaju obradu podataka. Budući da u procesu obrade ličnih podataka dolazi do upoznavanja sa samim podacima obavještavamo Vas da određeni zaposleni spoljnih provajdera usluga takođe mogu imati ograničen pristup bazi podataka.

Nudimo zajednički sadržaj i usluge koje uključuju tehničku podršku.

Nećete primati neželjene biltene ili drugi promotivni materijal od naših partnera.

Pravna ovlašćenja i pravni postupci

Nažalost, može se dogoditi da se neki naši korisnici ili provajderi ne ponašaju korektno i možda žele da nam naškode. U takvim slučajevima nismo samo zakonom obavezni da pružimo lične podatke nadležnim organima, već je i u našem legitimnom interesu da izbjegnemo štetu i pokrenemo parnicu.

Mjerenja

Da bismo Vam kontinuirano pružali dobru uslugu, redovno ocjenjujemo uspjeh ili potencijalne uzroke neuspjelih marketinških mjera. Zato analiziramo, na primjer, otvaranje naših brošura i samog sadržaja.

Ostale informacije

Informacije koje nam dobrovoljno dajete dok koristite veb stranicu, aplikaciju ili povezane aktivnosti, ali i iz drugih izvora kao što su društvene mreže ili druge (javne) baze podataka (npr. Korisnički ID drugih platformi)

U koje zemlje prenosimo Vaše podatke?

Neki provajderi koji mogu pristupiti ličnim podacima nalaze se u stranim zemljama, prvenstveno u državama članicama EU ili u državama članicama Konvencije Saveta Evrope 108. Prenos podataka u te zemlje zasnovan je na zadatom nivou adekvatne zaštite ličnih podataka u skladu sa zakonom.

Ako se pojedini procesori nalaze izvan pomenute grupe zemalja, prenos podataka bio bi moguć samo pod odredbama člana 65 LPPC koji regulišu prenos uz primjenu odgovarajućih zaštitnih mjera.

Informacije o kolačićima

Definicija kolačića i koje kolačiće koristimo

Da bismo korišćenje naše veb usluge i / ili aplikacije učinili što atraktivnijom i optimizovali upotrebu nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke sačuvane na Vašim uređajima. Neki kolačići se brišu nakon isteka sesije pregledača ili nakon što se pregledač zatvori (sesijski kolačići). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima i možemo ih koristiti za prepoznavanje Vašeg pregledača sledeći put kada posjetite našu veb stranicu (trajni kolačići). U pregledaču možete da izaberete opciju koja će vas obavijestiti o podešavanjima kolačića i da sami odlučite da li da prihvatate ili zabranite kolačiće u određenim situacijama ili svaki put kada posjetite veb stranicu. Blokiranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše veb stranice ili aplikacije.

Koje kategorije kolačića postoje

Obavezni kolačići su potrebni jer Vam omogućavaju navigaciju i korišćenje veb stranica i svih njegovih funkcija. Bez ovih kolačića funkcionalnost veb stranice ne može biti zagarantovana. Funkcionalnost veb stranice uključuje sve radnje na veb stranici (npr. Unos teksta), pa čak i navigaciju veb stranicom.

Funkcionalni kolačići omogućavaju veb stranici da čuva prethodno unešene podatke (npr. Korisničko ime, jezik ili lokaciju) i poboljšavaju mogućnost pružanja bolje usluge. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti Vaše korake na drugim veb lokacijama.

Kolačići performansi prikupljaju informacije o Vašem korišćenju veb stranice – npr. koje stranice našg veb servisa korisnici često posjećuje i ako ikada primi poruke o grešci na našoj veb stranici. Ovi kolačići ne čuvaju podatke o identitetu korisnika. Prikupljene informacije su sumirane (grupisane) i anonimne. Ovi kolačići se koriste isključivo u svrhu poboljšanja rada veb stranice i u svrhu boljeg korisničkog iskustva.

Kolačići u marketinške svrhe koriste se u svrhu ciljanog oglašavanja prilagođenog korisniku i njegovim interesima. Koriste se za ograničavanje oglasa i mjerenje efikasnosti reklamnih kampanja. Oni bilježe Vašu posjetu veb stranici. Ove informacije mogu se dijeliti sa trećim stranama (kao što su oglašivači) u svrhu poboljšanja ciljanog oglašavanja.

Žalbe na upotrebu kolačića

Ako ne želite da Pokupi d.o.o. snima informacije o Vašoj posjeti našem veb servisu, možete da se odjavite. Ako ne želite da koristite kolačiće, možete isključiti ovu opciju u svom pregledaču. Ako izbrišete kolačiće ili koristite druge pretraživače, potrebno je da ih ponovo isključite na svakom pojedinačnom pregledaču ili uređaju.

Kolačići treće strane

Google AdWords

Mi koristimo Google AdWords kolačiće za praćenje konverzija. Google AdWords je sevis Google Analytics (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Kada pristupite našoj veb stranici putem Google oglasa, Google AdWords će na Vaš uređaj postaviti kolačić („kolačić za preusmjeravanje“ – kolačić sa performansama). Ovaj kolačić će nestati nakon 30 dana i neće služiti posjetiocima koji se mogu lično identifikovati. Ako kolačić nije nestao tokom posjete određenoj stranici, možemo utvrditi da li je posjetilac kliknuo na oglas i da li je Google korisnik preusmjerio na našu veb stranicu. Svaki oglašivač ima različite kolačiće. Iz tog razloga se kolačići ne mogu pratiti preko veb stranice oglašavača. Informacije prikupljene putem kolačića koriste se za kreiranje statističkih podataka o konverzijama za AdWords korisnike. Oglašivači će vidjeti ukupan broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas i vidjeće koliko je korisnika preusmjereno na stranicu sa praćenjem konverzija sa obilježenim podacima. Oglašivači neće imati informacije za identifikaciju korisnika. Ako ne želite da učestvujete u procesu nadgledanja, kolačiće možete blokirati preko postavke koja onemogućava automatske kolačiće. Kolačiće za praćenje konverzija možete onemogućiti postavljanjem blokiranja kolačića na vašem pregledaču na “googleadservices.com”.

Google Analytics

Osim Google AdWords takođe sarađujemo i sa Google Analytics. To je analitička usluga kompanije Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Informacije koje primamo putem kolačića Google Analytics govore nam kako koristite našu veb stranicu i obično se prenose i skladište na Google serveru u Sjedinjenim Državama. Opcija anonimnosti IP adrese aktivna je na našoj veb lokaciji tako da je IP adresa korisnika u državama članicama EU i u drugim zemljama na koje se obavezuje Ugovor o evropskom ekonomskom prostoru isključena. Samo u izuzetnim slučajevima cela IP adresa biće poslata Google serveru (u SAD) gdje će biti skraćena. Google će te podatke koristiti za procjenu upotrebe naše veb stranice, za prikupljanje izveštaja o Vašim aktivnostima i za nadgledanje veb stranica drugih usluga. IP adresa dostupna Google Analytics neće biti povezana sa drugim Google podacima. Imate mogućnost da prestanete da čuvate kolačiće u podešavanjima Vašeg pregledača, ali moramo vas upozoriti da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije veb stranice.

Takođe možete spriječiti Google da prikuplja i obrađuje podatke generisane kolačićem kada koristite veb stranicu (uključujući Vašu IP adresu) instaliranjem dodatka za pregledač koji je dostupan na ovoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Facebook tool za ponovno pronalaženje korisnika.

Alat za ponovno pronalaženje korisnika veb stranice od kompanije Facebook Inc. (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”) koristi se ako ste korisnik Facebook. Ovaj alat će proizvesti ne-identifikacioni kontrolni broj koji će biti poslat Facebook-u na analizu u marketinške svrhe. Sa druge strane, šifriramo Vašu imejl adresu i šaljemo je Facebook-u u šifriranom obliku. Prepoznavanjem kolačića i prenošenjem šifrovanih informacija, Facebook će Vam dostaviti preporuke proizvoda u obliku personalizovanog oglasa.

Opcija za prestanak korišćenja Facebook alata na linku: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Braze

Braze je promotivna platforma za e-poštu (Braze, 43 Worship Street, 1st Floor, London EC2A 2DU). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.pokupi.com/account/privacy1

MailChimp

Mailchimp je platforma kompanije Rocket Science Group, LLC for sending promotional emails (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.pokupi.com/account/privacy1

Pravo na izmjene

Zadržavamo pravo na promjenu Politike zaštite podataka u skladu sa zakonskim odredbama. Obavještavaćemo Vas o svim važnim promjenama, kao što su promjene namjene obrade ličnih podataka ili postizanje novih svrha.

Završni dogovor

Zaštita Vaših ličnih podataka za nas je od najveće važnosti zbog kojih mi poduzimamo određene tehničke i organizacione mjere zaštite. Imajte na umu da ste vlasnik svojih podataka i što manje informacija dijelite, više kontrole imate. Na primjer, ako želite da anonimno pretražite i ne želite da mi ili naši provajderi usluga analiziramo Vašu pretragu, možete izvršiti izmjene u podešavanjima pregledača. Ako ne prilagodite podešavanja, mnogi provajderi usluga zadržaće podatke koje dijelite sa nama. U rijetkim slučajevima će se kreirati personalizovana referenca, ali uvjek možete pretraživati u “Incognito mode” Google Chrome-a ili u “Private mode” Firefox pregledača.